Westende

Update

We gaan er even tussenuit! De woning blijft te huur om een fantastische vakantie aan zee te beleven maar de "A table" formule is gedurende onze afwezigheid niet beschikbaar. Van zodra dit terug mogelijk is, houden we jullie op de hoogte!!! 

Concept

Geen zin om zelf te koken? Schuif dan op zaterdagavond gewoon jullie voetjes onder tafel en laat jullie culinair verwennen door onze goede zorgen. Wij komen aan huis koken in Maison d’Amitié en voorzien een heerlijke maaltijd voor jou en je gasten. Je kan kiezen uit 3 stijlen: de Italiaanse keuken, de Amerikaanse keuze of de traditionele keuken op grootmoeders wijze.

 

Faciliteiten

  • aperitiefhapjes + hoofdgerecht + dessert

  • keuze uit 3 verschillende keukens: Italiaans, Amerikaans of op grootmoeders wijze

  • optioneel: drank en aangepaste wijnen

  • optioneel: kindvriendelijk menu

  • enkel beschikbaar op zaterdagavond – startuur kan vrij worden gekozen

  • enkel beschikbaar in Maison d’Amitié

 

Prijzen & Beschikbaarheden: Niet beschikbaar

Enkel beschikbaar op zaterdagavond. Het start uur kan vrij worden gekozen.

Wij bieden aan table aan in de volgende perioden:

  • Januari tot Mei

  • September tot December

Menu, prijzen en beschikbaarheid steeds op aanvraag te verkrijgen.  

Verloop van de avond

Hoe ziet de avond er voor jullie uit?

 

Ons team komt toe in de late namiddag via de keuken. Kort daarna kan je je alvast aan de eerste aperitiefhapjes verwachten. Indien er kinderen bijzijn, zijn ze steeds welkom om een handje te komen helpen in de keuken. Voor hen wordt het hoofdgerecht daarna goed op tijd geserveerd, terwijl de volwassenen verder kunnen genieten van meer verfijnde hapjes. Zodra de jongsten in bed liggen, wordt dan ook het hoofdgerecht, gevolgd door een heerlijk dessert geserveerd voor de volwassenen. Na het dessert ruimen we de keuken weer helemaal op, zodat we jullie verder zorgeloos kunnen genieten van jullie weekendje aan zee.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Tamara en Bram. Wij zijn al een aantal jaren gepassioneerd door ‘Comfort Food’. We bezochten vele steden om al de mogelijkheden in ‘Comfort Food’ te ontdekken. De laatste jaren verwenden we vooral familie en vrienden. In 2017 besloten we onze passie te delen met jullie!

 

Tamara specialiseert zich in de bakkerstiel en heeft in 2018 haar bakkersdiploma behaald. Bram is de masterchef in de keuken en tovert heerlijke smaken op jullie bord. ‘Comfort Food’ is voor ons gezelschapseten, niet te verfijnd maar boordevol smaak.

Contact us for more info
info@maisondamitie.eu
Follow us
  • White TripAdvisor Icon
  • White Facebook Icon

© 2017 by Maison d'Amitié