Westende

Huurprijzen 2022

Prijzen zijn inclusief verbruik (gas, water, elektriciteit), exclusief schoonmaakkosten (120 EUR) en toeristenbelasting (24 EUR).

We vragen een waarborg van 400 euro, die na het verblijf terugbetaald wordt als er geen schade is.

Huur bedlinnen mogelijk:​

  • Bedlinnen 2 persoonsbed + 4 badhandoeken: 15 €/pakket

  • Bedlinnen 1 persoonsbed + 1 badhandoeken: 10  €/pakket

Verhuurperioden

 

  • Een “weekend” loopt van vrijdag 17u tot maandag 10u. Later aankomen of vroeger vertrekken is uiteraard geen probleem.

  • Een “midweek” loopt van maandag 17u tot vrijdag 10u.

  • Een “week” loopt van maandag 17u tot maandag 10u.

 

Combinaties en uitzonderingen zijn mogelijk. Mail ons gerust uw voorkeur en we bekijken samen wat mogelijk is.

Definities seizoen 2022

Hoog: 01/07/22 tot 01/09/22

Midden: 31/03/22 tot 30/06/22, 02/09/22 tot 07/11/22
Laag: November / December / Maart  

Winter: Januari/Februari (m.u.v. de Kerstvakantie)

Beschikbaarheid 

Stuur je reservatie aanvraag naar info@maisondamitie.eu of contacteer ons via de contact pagina

Algemene huurvoorwaarden Maison d’Amitié

 

1.         Bij reservering dient een voorschot betaald te worden van 30%. Het saldo en de waarborg van € 400,00 dient op de rekening te staan 3 weken voor aankomst met vermelding van naam en periode. Bij niet tijdige betaling zal de reservatie geannuleerd worden. De waarborg wordt u ten laatste 2 weken na uw verblijf teruggestort (verminderd met eventuele schade of bijkomende kosten, zie punt 5) Opgepast: bij eventuele schade is de huurder (de identiteit van de persoon die de reservatie doet) aansprakelijk voor de volledige schade, ook als die hoger is dan de betaalde waarborg.

 

2.         In de woning mag er niet gerookt worden. Er mag buiten gerookt worden, maar we vragen met aandrang om geen sigarettenpeuken achter te laten.

 

3.         Huisdieren zijn niet toegelaten.

 

4.         Enkel de huurder en het aantal personen op de huurovereenkomst vermeld, hebben recht op bewoning van de vakantiewoning tijdens de aangeduide periode. Bij reservatie zal het aantal volwassenen en kinderen vermeld worden en elke latere wijziging moet gemeld worden. De eigenaar heeft het recht in geval van niet naleving van bovenstaande regels, de huurders uit de woning te zetten en/of een schadevergoeding te eisen van € 200,00.

 

5.        De eigenaar behoudt zich het recht om een extra bedrag met de waarborg te verrekenen, indien de woning in slechte staat wordt achtergelaten. Bij vertrek moet serviesgoed, pannen en kookpotten proper en droog weggeruimd zijn. Ook alle elektro-apparaten moeten netjes gereinigd zijn. De woning wordt borstelschoon achtergelaten.

 

6.         Alle afval moet meegenomen worden bij vertrek. Glasafval deponeert u zelf in de openbare glasbak. Restafval (zwarte zakken) in de daarvoor voorziene containers (zie plan). Papier en karton neemt u mee. 

 

7.         Het gebouw, inclusief verhaal huurder is verzekerd (met een franchise).

 

8.         De huurder zal ons onmiddellijk op de hoogte brengen indien hij schade aanricht.

 

9.         Eventuele klachten moeten binnen de 12 u na aankomst telefonisch meegedeeld worden. Er zal dan zo vlug mogelijk naar een oplossing gezocht worden.

 

10.       Indien door overmacht de woning niet meer bewoonbaar zou zijn, zal de huurder de huur van de nog te huren periode terugbetaald krijgen, echter zonder verder bijkomende schadevergoeding.

 

11.       Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele onderbrekingen in stroom of watervoorziening.

 

12.       De huurder heeft gratis de beschikking over kabel TV, internet en alle huishoudapparaten. Hij kan dan ook geen geldelijke of andere schadevergoeding eisen indien één van deze toestellen defect zou zijn. Hij wordt dan ook vriendelijk verzocht alle defecten aan de eigenaar te melden. Wij zullen al het mogelijke doen om het defect zo vlug mogelijk te herstellen.

 

13.       De woning ligt in een rustige woonbuurt. Wij vragen met aandrang om de rust van de buren te respecteren tussen 23.00u en 8.00u en niet voor de garages van de buren te parkeren.

 

14.       De woning is bijgevolg bedoeld voor gezinnen met kinderen en niet voor groepen feestvierders.